Το Real Greek επεκτείνεται

the-real-greek_location

Η Fulham Shore, ιδιοκτήτρια του  Franco Manca και του Real Greek, ανακοίνωσε σχέδια για να ανοίξει σε περισσότερες περιοχές κατά τη διάρκεια του 2017 και 2018.

Στα ενδιάμεσα αποτελέσματα του ομίλου για το εξάμηνο που έληξε στις 25 Σεπτέμβρη 2016, ο κύκλος εργασιών είχε αυξηθεί όπως και τα κέρδη και ο αριθμός των εστιατορίων που λειτουργεί.

Η εταιρεία αναμένει να τελειώσει το τρέχον οικονομικό έτος τον Μάρτιο του 2017 με περίπου 43 εστιατόρια, αν οι οικοδομικές εργασίες κινηθούν κανονικά.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2016, η ομάδα έχει ανοίξει επίσης τρία Real Greek στο Muswell Hill (Λονδίνο), το Boxpark Croydon και το Σαουθάμπτον και τρία Franco Manca στο Westfield London, το Westbourne Grove (Λονδίνο) και το Σαουθάμπτον.

Συμβάσεις έχουν πρόσφατα έχουν κλειστεί σε τρεις τοποθεσίες μέσα και γύρω από το Λονδίνο στο Putney, την πλατεία Russell και το Richmond, το Surrey και όλα αναμένονται να ανοίξουν την άνοιξη του 2017.

Ο David Page, πρόεδρος της Fulham Shore, δήλωσε: «Οι τοποθεσίες είναι διαθέσιμες, τα εστιατόρια μας είναι γεμάτα και δημοφιλή, οι τιμές μας είναι καλές και το προσωπικό μας αρκετά κινητοποιημένο.

Γι ‘αυτό προσβλέπουμε με βαθιά πίστη στην περαιτέρω επέκταση του Franco Manca και του Real Greek»

via


Κανένα σχόλιο ακόμα.

Μπες στην Συζήτηση