Η Κατερίνα Βρανά στον τελικό του διαγωνισμού για τον πιο αστείο άνθρωπο στον κόσμο!

vrana1100

Η Αγγλο-Ελληνικής καταγωγής κωμικός Κατερίνα Βρανά έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού για τον πιο αστείο άνθρωπο στον κόσμο.

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα, η Βρανά βρέθηκε εναντίον της Ινδίας (Mino Van Nassau), του Ισραήλ (David Kilimnick), της Μαλαισίας (Harith Iskander – ο οποίος αναδείχτηκε τελικά νικητής) και των Φιλιππίνων (Alex Calleja).

Σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει από το Lapland, είχε πει ότι οι πιθανότητες στο διαγωνισμό του Laugh Factory στο Λος Άντζελες – ήταν εναντίον της.

«Η Ινδία έχει 1.5 δις πολίτες και η Ελλάδα δέκα εκατομμύρια. Πρέπει όλοι να ψηφίζουν όλη την ώρα …»

Είχε επίσης δηλώσει: «Είμαι τόσο απίστευτα ενθουσιασμένη που έφτασα στον τελικό και πραγματικά δεν το περίμενα αφού η βαθμολόγηση των ημιτελικών ήταν 50% εκατό από τις online ψήφους και 50% από τους κριτές. Οι δύο πρώτοι κωμικοί πήραν 5 και 6 εκατομμύρια online ψήφους – δεν μπορείς να το ανταγωνιστείς αυτό!

«Έτσι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία μέχρι τώρα, ειδικά η συνάντηση με κωμικούς από όλο τον κόσμο, και όπως μπορείτε να δείτε από τα ημιτελικά, ο ανταγωνισμός ωφελεί χώρες που έχουν μόλις ξεκινήσει την ανάπτυξή τους στις κωμικές σκηνές. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει να ανοίξει η παγκόσμια αγορά κωμωδίας στο σημείο όπου να μπορούμε όλοι να δίνουμε παραστάσεις από το Μεξικό έως τη Σιγκαπούρη και από το Ουλάν Μπατόρ ως τη Νέα Υόρκη».

Η Βρανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά πήγε στη Βρετανία για να σπουδάσει πριν από 16 χρόνια και κατέληξε να μείνει εκεί. Εκείνη χωρίζει πλέον το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας και στα show της μιλά τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Το 2014, άνοιξε το μόνο Comedy Club στην Αθήνα.

via

 


Κανένα σχόλιο ακόμα.

Μπες στην Συζήτηση